Ingenting har någonsin varit mer fel

FÖR HEJ, JAG KAN KNAPPT STÅ. Grymmhet, svinighet, orenhet. Någonsin kännt dig helt tom och värdelös? Som om allt bara slutar här och nu? En knuff till och jag faller, tar du emot? Ingen närvarande, allt suddigt, en vit tunnel.

Jullov, jävla kuk, mörker, ensamhet, FÖR HEJ, I MUST BE EMO, HIT ME, STAB ME, RIP ME UP, KILL ME, MAKE ME REAL.

HÖHÖ.

BLABLABLA

DUDUDUDUDUDUDUDUDUDUDUDUUUUUUUUUU * DEADWOOD*
Idag har jag haft matteprov, det gick faktiskt bra, JAG ÄR TYP BÄST. Nähmen ja, sen spelade vi bowling, och jag äger ju bara sdå fett mycket på det, HOST, men yeeehj, jag vann av dem jag körde med iaf, PROUD :' ) vi var 4 i mitt lag, alltså vann jag över 3 stycken, TJOHO. Imorgon är det skolavslutning, eller ja, säger man så? i varje fall, MWRAH, JULLOV<3 SOVA SOVA SOVA, å jag hoppas verkligen det bli snö, vit vit vit, vit som.. . ..  den här bakgrunden, gul snö är äckligt. Idag skall jag nog köpa choklad, fast jag måste sova lite först, sen TJOCKLAAAAAAHAHAD. Jag gillar Dirty Pretty Things, å jag ska köpa deras ny DVD, om jag inte får den i julklapp :) DÅ HAR JAG 2 DPT DVD:ER <3<33<3<3<3<33<3 HEDÅ! :D

Åh jo, juste, jag håller typ på å bli sjuk >_< å jag har jättejobbig hosta, jag blir helt torr i halsen, å när jag hostar, så blir jag ännu torrare, FAN VA ANDREAS, OMG, TORRIS XD Vomera? tre bokstäver, kräk? det är fyra va? Orka vara sjuk på jullovet >_< NAEH. HEJS:


WASTE

Om jag vore någon helt annan människa, någon helt annanstans, skulle du ta mig då? skulle du älska mig då? Om jag vore som alla andra, inte stack ut det minsta, skulle du gilla mig då? Om jag bara åt morötter och drack vatten, hade jag varit tillräckligt smal då? Om allt bara blev som det skulle, om allt kunde ordnas, av bara en kyss, skulle du kyssa mig då? Om blod som redan spillts, kunde plockas upp igen kunde leva som tårar, skulle du tagit dem för min skull då? Skulle jag någonsin ha en chans? Du är min motpol, du attraherar mig. Skall vi multiplicera oss? Blanda saliv? Starta något nytt, bygga upp en ny värld, där bara vi två kan leva, stänga ut omvärlden?

Knulla mig<3

<3

FÖR DU GÖR MIG GLAD, MEN ÄNDÅ LEDSEN, BLI EN DEL AV MITT LIV<3

Alt eg gjor e galt.

Det är kallt, och jag minns att någon en gång sa till mig att jag verkar ha väldigt lätt för att radera saker ur mitt liv. Har jag det? Jag minns fortfarande saker som hände när jag var ung, saker man absolut inte vill komma ihåg, men jag vet att det inte var så du menade. Ja, jag har lätt att radera människor, vänner, säga upp kontakten, kanske på grund av att jag aldrig riktigt släpper in någon, hela vägen.  Jag litar inte på någon, jag antar alltid det värsta, jag hatar mitt liv. Jag hatar mitt utseénde, jag hatar människor som ljuger, jag hatar människor som bara sviker hela tiden. Alla ljuger någon gång, jag med. Alla sviker någon gång, jag med. Du är nu raderad, tack för tiden du spillt på mig och mitt liv, ha en bra dag.

<33<3<

FÖR HEJ SÖT. FÅR JAG TA PÅ DIG? KAN DU TA MIG?