BERGOCHDALBANAN

NU ÄR DET LÄNGESEN JAG VAR DÄR, PÅ DEN DÄR KLUBBEN ALLA SNACKAR OM, JAG HAR STANNAT HEMMA ÄNDA SEDAN DU DROG, UTAN DIG RASAR MIN VÄRLD IHOP.

DET ÄR LÄNGESEN JAG VAR FULL, JAG HAR HÅLLT MIG VID FÖR MINA VÄNNERS SKULL, GLADA NÄTTER SLUTADE JÄMNT MED ATT JAG SÅRADE OCH SA SAKER SOM BLEV HELT FEL.

STOCKHOLM CITY, NEON LJUS, COOLA KOLAMÄNNISKOR OCH LILLA DU, TAXI, DÖRRVAKT, KROSSAT GLAS, BERGOCHDALBANAN OCH LILLA JAG, HÄR ÄR DET SOM BLEV KVAR, DET SOM BLEV KVAR.

NU ÄR DET LÄNGESEN JAG VAR HÖG, JAG HAR STANNAT NERE FÖR MITT HJÄRTAS SKULL, FÖRR OM ÅREN VAR JAG ALLTID VÄCk, JAG KUNDE STANNA BORTA FLERA DAR I STRÄCK.

STOCKHOLM CITY, NEON LJUS, COOLA KOLAMÄNNISKOR OCH LILLA DU, TAXI, DÖRRVAKT, KROSSAT GLAS, BERGOCHDALBANAN OCH LILLA JAG, HÄR ÄR DET SOM BLEV KVAR, DET SOM BLEV KVAR.

STOCKHOLM CITY, NEON LJUS, COOLA KOLAMÄNNISKOR OCH LILLA DU, TAXI, DÖRRVAKT, KROSSAT GLAS, BERGOCHDALBANAN OCH LILLA JAG.

iNGENTiNG SA

LISA SA: PROBLEMET MED DIG ÄR ATT DU ÄR FÖR BRA, PÅ ATT SÄGA SÅNT MAN VILL HÖRA
LISA SA: PROBLEMET MED DIG ÄR ATT DU ÄR FÖR BRA, PÅ ATT GÖRA SÅNT MAN VILL ATT ANDRA SKA GÖRA.

VEM ÄR DU? HAR VI NÅGONTING?

LISA SA: JAG KAN INTE SE NÅT FÖR ALLT SOM.

LISA SA: PROBLEMET MED DIG ÄR ATT DU ÄR SÅ LÅNGSAM, OCH JAG VET ATT DET ÄR FEL ATT JÄKTA
LISA SA: PROBLEMET MED DIG ÄR ATT DU ÄR PÅ LÅTSAS, FAST KANSKE ÄR DET BARA SÅ MAN KAN BERÄTTA.

VEM ÄR DU? HAR VI NÅGONTING? JAG SER INTE IGENOM SÅ HÄR TJOCKT SMINK, VEM ÄR DU? ÄR DU VÄRD NÅGONTING?

LISA SA: JAG SER INTE IGENOM SÅ HÄR TJOCKT SMINK.

LISA SAAA, LISA SAAA, LISA SAAA, LISA SAAA, LISA SA, LISA SAA, LISA SA, LISA SA, LISA SA, LISA SAA, LISA SAAAAAAA.

iNGENTiNG

HA EN BRA KVÄLL, FÖRÄNDRAR INGENTING, DU HAR MOLNEN I DITT BLOD DU KOMMER ALDRIG SITTA STILL, ÄLSKLING SPRING, LÅT INGEN KOMMA IN, DOM LÄGGER STENAR PÅ DIN SJÄL, DU KOMMER DRUNKNA OM DU STANNAR KVAR HÄR
 
VARFÖR GÖR DU ALLT SÅ SVÅRT, DU SLÖSAR DIN TID, DET ÄR EN LÅNG VÄG KVAR ATT GÅ OM DU VILL HITTA DIN HOLLYWOOD DREAM

EN BRA DAG, SOLEN SKINER ÖVER STAN, I BJÖRNS TRÄDGÅRD LEKER BARN, OCH DU TAR PILLER FÖR ATT VARA GLAAD, DU HAR HELA VÄRLDEN I DIN HAND, ÄLSKLING KOM NER, VAD I HELVETE HAR DU FÖR PROBLEM

VARFÖR GÖR DU ALLT SÅ SVÅRT, DU SLÖSAR DIN TID OCH DET ÄR EN LÅNG VÄG KVAR ATT GÅ OM DU VILL HITTA DIN HOLLYWOOD DREAM

ÄLSKLING SPRING, LÅT INGEN KOMMA IN, DU HAR MOLNEN I DITT BLOD, DU KOMMER ALDRIG SITTA STILL, DEN HÄR STAN, HAR ALDRIG GJORT NÅN GLAD, DEN ÄR RUTTEN MER ÄN VI, VAD SA, LIKA TRASIG INUTI SOM DU OCH JAG

VI HAR HELA VÄRLDEN I VÅR HAND, ÄLSKLING KOM NER, VAD I HELVETE HAR DU FÖR PROBLEM

VARFÖR GÖR DU ALLT SÅ SVÅRT, SLÖSAR DIN TID, DET ÄR EN LÅNG VÄG KVAR ATT GÅ OM DU VILL HITTA DIN HOLLYWOOD DREAM, HOLLYWOOD DREEEEEAM, HOLLYWOOD DREEEEAM, HOLLYWOOD DREEEEEEAM

PUNKDRÖMMAR <3

KOMMER DU IHÅÅÅG, GENOM EN RUMPA MED ETT HÅL, ÄVEN OM JAG ÄR LYCKLIGARE NU LÄNGTAR JAG ALLTID TILLBAKA ÄNDÅ, DU HAR HÖRT DET FÖRUT ALLA HAR SAGT DET TILL DIG, DET KOMMER ALDRIG ATT GÅ DOM KOMMER ALDRIG ATT FÅ MIG ATT SÄGA SÅ OM MINA, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR OM RÖDVIN OCH SVARTA JEANS, PUNKDRÖMMAR


UNDER FULLMÅNEN, I TJECKOKOSLOVAKIEN SÅG JAG EN MAN GÅ HEM, HAND I HAND MED MIN MIN BÄSTA VÄN, JAG HAR SÅLT MIN SJÄL, HAN GAV MIG BÄTTRE BETALT, DET VAR PÅ VÄGEN HEM, Å VÄGEN HEM ÄR ALLDELES FÖR SMAL, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR OM BERLIN OCH ANARKIN, PUNKDRÖMMAR


 

KOMMER DU IHÅÅÅÅÅG GENOM EN RUMPA PÅ ETT HÅÅÅÅÅL, ÄVEN OM JAG ÄR LYCKLIGARE NU, LÄNGTAR JAG ALLTID TILLBAKA ÄNDÅ, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR OM RÖDVIN OCH SVARTA JEANS, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR, PUNKDRÖMMAR OM LORIN OCH HEROIN, PUNKDRÖMMAR



Toffelslickare

Hej majs!
Mitt namn är Samantha, och jag är.. 15 år, jag fyller år i Januari, alltså, rätt snart, typ. Idag har jag ätit allt för mycket kladdkaka, jag känner mig rätt spyfärdig faktiskt. På min fritid så.. är jag väl med kompisar? det är väl normalt? om jag inte är det, så.. lyssnar jag på musik, och ja, sitter vid datorn, eller så bakar jag negerbollar! :D:D:D det är väl bra ? :D THEY COME TO YOU, THEY COME TO ME (8) Det mesta som finns i mitt huvud, är musik. Sen finns det väl några inre tankar om typ, sånt där, smuts. Kärlek och shit, sånt där, ni vet, bajsigt, kletigt, äckligt ;o NO I'LL NEVER LEARN, musiken där igen ja, MHM. Jag har haft en väldigt tragisk uppväxt, tycker jag ^__^ eller, den har väl itne varit tragisk för mig, men jag tycker då synd om mina föräldrar, HAHHAA, stackare :') Stått ut med mig, i snart 16 år :D det senaste måste nog ändå varit det jobbigaste, i varje fall för min pappa, eftersom han har fått stå ut med allt tjöt om spelningar med den han kallar "smörprinsen" Men som i normala fall kallas Kristian Anttila, han är grym :) Min pappa gillar inte honom, MEN DET GÖR JAG, HA-HA! och tänk för att jag skall se honom om typ en vecka? MHM! Stenungsund is the shit :D Min mamma är typ, just nu, lärare ;o i svenska och tyska, HAHA. Stackars mor som har fått köpa alla veckans NU tidningar med massa nya skandaler om Pete Doherty och Kate Moss för att jag skulle kunna fylla min dörr och resten av mitt rum med massa utklipp på PETE <3 japp, men.. jag, samantha, är rätt törstig nu, orkar jag gå nedför trappan och ta ett glas saft? JA! EFTER EN HEL KLADDKAKA! SHIET, MAJSMAJSHEJDÅ!

Deja vu - all over again

- Ok.You fuck me, then snub me. You love me, you hate me. You show me a sensitive side, then you turn into a total asshole.

WE HAVE JUST LOST CABIN PRESSURE.

Ahhh... okay, okay, okay, I got it, I got it, I got it. Shit, I lost it.

You're too old, fat man. Your tits are too big. Get the fuck off my porch.




Bara för att jag gillar fight club massor <3

"Det här är sanningen om sanningen, det gör ont och vi ljuger"

Nu skulle jag ha sett Babyshambles. Nu skulle jag typ varit världens lyckligaste ; o MEN NÄHÄ, JAG FÅR VÄNTA EXAKT 3 VECKOR TILL INNAN JAG BLIR SÅ LYCKLIG! JAJA, Blir kul på lördag hoppas jag, om vi kommer hem därifrån : o  nu ska jag typ, tydligen sova, säger min mammaaaaa, jag är iof rätt trött, fast NEJ! jag ska gå och ta ett bad, JA!, bada :D <33<3 JA, HEJDÅ!

YOU'RE A DEAD MAN

HEJ HOPP, kul kul KUK att babyshambles inte kommer imorgon, nu måste jag vänta typ 3 veckor till innan jag får se dom, BAJSA PÅ PETE ! men ja, jag kanske ska till trollhättan på lördag, och se kristian, cirkus miramar och chemical vocation :D och ja, några fler, men dom bryr jag mig inte om :D nu ska jag äta god cheddar, sminka mig, fixa håret, knyta en slips, ta ett glas oboy, ta på mig strumpor, skor, vantar och ta min väska, sen ska jag gå :D OCH DU, TA HAND OM DIN STORA NÄSA, JAG VILL ITNE SE DEN HÄR IGEN, HAHHAHAHHA! X'))))

You need just a little faith

Jag hatar ditchers, det är nåt av det värsta jag vet. Men, man måste ju ändå förstå att man kan inte leva ett helt liv utan att bli dissad en enda gång, men tack, tack, tack, det fick mig verkligen att må bra, jag trodde faktiskt på dig, ja, men underbart, vi kanske hörs ändå, vem vet, nu skall jag i varje fall kolla på prison break, sen skall jag sova, eller något liknande. Okej, jag kunde tyvärr inte titta på prison break, men, mina föräldrar fick visst damp, och dom mördar snart varandra, jag har ALDRIG varit så rädd, jag skakar, och allt är kaos. Jag vet inte vad jag skall göra. Borde jag lägga mig?

x

EN MAJS OCH EN BAJS

-"ÅH GUD DET GÖR SÅ ONT ATT FÅ EN FRUSEN HAND UPPKÖRD NÅNSTANS"
-"DET ÄR JAG SOM ÄR KORVEN I DITT BRÖD, DET ÄR JAG SOM ÄR POTATISEN I DITT MOS"

EHLEHELHELEHLE, vadå borde bli poeter ? x')

<3

Jag säger bara, UNDERBART <3

Please, make it go away.

Det känns som om det håller på att bli en vana igen, men det går nog snart över. Imorgon skall jag se Kristian Anttila och Johnossi, det kommer bli underbart. Nu skall jag gå och försöka sova, man vet aldrig om man lyckas nu för tiden. Adjö.

It's just not the point

Jag önskar jag kunde säga, exakt allt, men jag vågar bara inte igen. På ett sätt känns det som om det inte skulle spela någon roll, men jag vet att det skulle efter ett tag. Jag orkar bara inte. ENSAM TACK