Save me from me

Det är här jag gömmer mig, här jag stänger undan allt, fryser ut allt. Här kan jag vara mig själv, ingen jävel som ser mig, ingen jävel som bryr sig. Utanför kan jag inte vara mig själv, tydligen accepterar människor inte vem jag egentligen är. Jag orkar inte fejka mer, man lever en gång och det som du gjorde är fanimej inte acceptabelt. Vem försöker inte glömma? Jag kan gömma mig här, jag ska gömma mig här. Jag tänker inte komma fram mer, jag vill inte gå runt och låtsas vara någon jag inte är och bara dölja mina problem. Jag hoppas varje dag på att något bra ska hända, visst händer det bra saker, men vad hjälper det när man inte kan ta itu med sina inre problem och ta åt sig av det som är bra? Ingenting kan beskriva hur äcklig och ful jag känner mig. Alla påhopp, alla jävla idiotsaker ni säger, det går rakt in, men vem bryr sig? Alla jävla kuk ungar som bara får mig å tro saker hela tiden, visst, det är jag som tror, men ni som får mig å tro, jag hatar er. Ljug för mig. Tack liksom.



<3

Ingenting är som den där nya känslan. Kanske är jag helt  nere. kanske är jag helt nere i dig. detta är enda gången jag verkligen känner mig levande. Jag lovar, jag fann just allt jag behöver. the sweat in your eyes.
Tänk att ett enda ögonblick kan väcka så mycket känslor, ett ögonblick. Ett ögonblick i en underbar atmosfär, som blir till flera ögonblick då man tänker på det om och om igen. Ett underbart ögonblick. Ett ögonblick man vill uppleva igen, något man vill ska hända igen, man längtar nästan ihjäl sig till nästa gång. Jag försöker alltid ignorera alla sådana här känslor, men, ibland kan man väl helt enkelt inte. Jag hoppas som sagt att det är rätt. SOCKER ISTÄLLET FÖR SALT.

Perfekt till kaffet.

När man varit med om så mycket man tycker är dåligt och bara tappat hoppet så känns allt så otroligt bra när man ser nya vägar eller möjligheter.
   Ibland kanske man inte går den vägen man tycker känns bra eftersom man kanske gjort samma sak innan och det slutade med blöt kudde.
   Det är rätt trevligt att man kan inbilla sig saker. Otrevligare blir det då man märker att inbillningarna inte var som man trodde.
   Inbilla sig är väl ungefär som att man tror något väldigt mycket? svårt ord att definiera.Men i varje fall, att inbilla sig något som är fel är nästan som att blanda ihop natriumklorid och sackaros när man bakar kladdkaka. (älska kemiska termer<3) Man verkligen tror helt säkert att saltburken är sockerburken så man tvekar inte, man bryr sig inte ens om å smaka. Så går man runt i huset i typ 20 minuter å tänker "FAN VA FÄRSKT MED KLADDKAKA" och sen när man tar första tuggan känner man hur smaksinnet flippar ur och allt blir skit.
   I varje fall, jag hoppas min väg är rätt, och jag hoppas att jag inte tar saltet istället för sockret, men verkligheten är lite svårare att smaka på. Och jag hoppas jag inte inbillar mig något dumt som förra gången.

Och btw. Det där med kladdkakan skulle aldrig kunna hända mig eftersom jag äter upp halva smeten innan den hamnar i ugnen, så jag hade kännt det tidigare och gjort en ny.

Perfekt liksom.

do you know how far this has gone?

..and in a dream I'm a different me, with a perfect you. We fit perfectly and for once in my life I feel complete, and I still want to ruin it..
 



Jag vill att allt ska ta slut, jag vill inte höra erat jävla bråk, jag vill inte ha er i min närvaro, jag vill inte se er, ni äcklar mig, jag vill inte bli som er. Ni skall vara mina förebilder, ni skall lära mig hur man lever, hur man blir en lycklig människa. TYCKER NI PÅ NÅGOT JÄVLA SÄTT ATT NI HAR LYCKATS? Mh, en som tjatar om hur viktigt det är att plocka ur och i diskmaskinen och plocka upp kläderna från golvet och som typ inte märker någonting om hur man egentligen mår, som bara bryr sig om sig själv, JAG ÄR VIKTIGAST, MINA BARN KLARAR SIG NOG. MHM, och en annan som inte kan acceptera att man inte trivs med sitt utseende och som kallar en ful för att man byter hårfärg. tack, ni visar er kärlek JÄVLIGT MYCKET... not. Era gränser, era fåniga jävla, ÅÅÅÅH. idioter. jag hatar er. det känns hemskt å skriva det, men ibland måste man få ur sig allt. och snälla rara du? förstår du inte att du sårar mig? jag orkar inte med sånt här mer, det är just sådant som får mig att känna mig äcklig och bara vilja döda min kropp, själ, allt. LÅT MIG VARA. och du, våga bara göra om det där en gång till, jag ignorerar allt, skiter i allt, stänger in mig och slutar leva, tar livet av mig, jag orkar inte alla jävla lögner och all skit, SUUUUUUG KUK JÄVLA HORLIV.

Eraser

Need you
Dream you
Find you
Taste you
Fuck you
Use you
Scar you
Break you
Lose me
Hate me
Smash me
Erase me
Kill me

The reason people treat me like I'm nothin' is 'cause I'm nothin'

Me? I'm scared of everything. I'm scared of what I saw, I'm scared of what I did, of who I am, and most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way I feel when I'm with you.

Dirty dancing<3

Astrology Bot

Here's your daily Zodiac Horoscope:

Be careful of getting caught up with people who are careless or fickle, dear Capricorn, especially when it comes to matters of the heart. Your tender emotions are too sensitive to endure the thoughtlessness, bluntness, and ultimately the rejection from someone who was simply not a good person for you to hang around with in the first place. Try not to invest yourself too emotionally in situations or people today.

horoskop är så jävla läskiga. och jo, alltid jag som blir caught up, jag skall fan aldrig mer bry mig om något/någon, det blir alltid så jävla fel ändå, slutar alltid med att jag typ. blir. "kär". så jävla sämst.


Bring me

Drömmar förskönar verkligheten. Jag gillar inte att drömma längre. Mina senaste drömmar har varit väldigt förvirrande. Ibland glada drömmar, ibland mardrömmar. De brukar handla om dig. Jag önskar att man kunde styra över sina drömmar eftersom man ofta tänker på det man drömt om under dagen, eller okej, jag gör det i varje fall, och jag vill inte tänka på dig. Drömmar virrar bara till det, och jag hatar att tänka på dig och veta att det aldrig kommer bli som i mina drömmar, de glada, utan att det mer kommer bli som i mardrömmarna. Well, I HOPE I'M STILL ALIVE NEXT YEAR.

Meddelande från din renhållare

För trång dragväg. Allt kraschar. Ingenting ser ut som innan, allt är förändrat. Lever jag, eller drömmer jag? Kan du beskydda mig? Leva livet tillsammans med mig, hjälpa mig genom allt som är svårt, finnas där vid min sida och ta emot mig när jag tappar andan, när benen inte orkar mer? Finns du där då? Så som jag finns där för dig? Vill du vara ensam, skall jag lämna din sida och gå min väg? I'll do as you please. Man letar väl efter den sista pusselbiten, eller? Jag orkar inte leta mer, jag chansar på att min har blivit uppsugen av en dammsugare med lavendeldoftkulor i.