f u c k

nu känner jag mig svinig igen, och jag hatar det. sluta säga saker när du inte håller det. det får mig att må så jävla dåligt. förresten ångrar jag det inte, jag hade gjort det igen.
Kalla mig äckel, för det är vad jag är, tydligen.


Smart drag

Oh jaaaaaaaaaa. Nu sitter jag här med blött hår. Ska klippa mig om fyra timmar, känns lite nervöst faktiskt, jag hatar att klippa mig. Kom på att jag inte har klippt mig på ett och ett halvt år, och jag kom också på att om jag inte färgat mitt hår så jävla mycket hade jag haft långt hår nu. Enda anledningen till att det fortfarande är relativt kort är att det gått av när jag färgat det, och det känns ju bra :) Mina slitna toppar is the shit! I varje fall. Jag hoppas mitt hår blir bra, annars får jag panik. Fy, och nu skall jag snart äta, för min buss går om 50 minuter och jag måste svälja mina äckliga kapslar, plus att frukost är bra.

Auf Wiedersehen!

inte nåt så fjuttigt som en morgon och en dag

Jan stenmark har räddat min dag.

jan stenmark


Imorgon skall jag klippa mig. Jag vet inte hur jag ska klippa mig, men jag får väl hoppas frisören har något tips. Jag är hungrig och mina plastkapslar smakar bajskorv.

Ceramic

Häromdagen, för att vara exakt, den 18:e augusti, firade jag och Sebastian 365 dagar tillsammans. Vi tog varsin ceasarsallad på cafe kosmos och åkte sen ut till orust. Sen var det inte mycket mer till firande, men i varje fall. Vi har varit tillsammans i ett år, och vi har ätit ceasarsallad. Nu är det den 20:e och jag sitter här på Sebastians rum och äter Ahlgrens bilar. Om 5 dagar börjar jag skolan, längtar faktiskt lite. Sista året nu liksom, ska ge järnet. Har fått de flesta kurserna jag valt och mitt schema ser rätt gött ut. Inom 5 dagar skall jag klippa mig med hade jag tänkt, men jag vet inte hur, eller var, men det måste i varje fall göras. Nu vill jag äta frukost, för jag måste ha något att svälja ner mina plastkapslar jag fick av doktorn med. Har förresten bytt sms-signal på mobilen, så nu låter den "klick" istället för "Miiisssseeeeeeeee" och jag måste säga att klick-ljudet är nog faktiskt mer irriterande än sebastian-ljudet. Men det är bara temporärt för dagen. Förresten drömde jag nyss att jag skulle skriva ett blogginlägg om "hur man har sex med en soppa" men jag känner inte riktigt att jag har tillräcklig erfarenhet för att skriva om det. Inte hur man har sex med en sopa alltså, utan en mat-soppa! Så jag lämnar detta till någon annan. Drömde även att jag var i krig, där jag var med indianer och blev skjuten i huvudet när jag hade en fet hjälm på mig. Mina drömmar är alltid lika trevliga.

Hejspejs