för framtida bruk

www.d7.se

hett!

wooooow, yeaaaaaaaaaah

jag ska inte alls sluta skriva : D
har skickat in bidrag till poesifestivalen, så cool är jag. jag hoppas jag vinner nåt, färskt isf : )
det är rätt varmt här ute på orust i sebastians lilla rum och nu fick jag en halv blå soda pop : )

ohyeh

jag älskar min sebastian
<3
förlåt, förlåt!

fruuuuuuuuxo

det är inte braaaaaaaaaa, det är inte bra alls. och har knappt sovit en blund inatt. jag önskar vi var från start. baaaaajs.
gamla bananer är för övrigt nåt av det vidrigaste som finns.

en kall vinterkväll

eftersom beatrice, en av mina bästa vänner, är den enda trogna läsaren vad jag vet, så tillägnar jag henne detta inlägg.
det är faktiskt ett minne, haha, ett himlans kul faktiskt.
Vi stog i skogen och rökte, så ringde en gubbe till polisen, för han trodde väl att vi rökte på eller nåt, så vi börja kuta igenom skog och runt typ hela fiskebäck. och det läskiga var att det kom massa polishelikoptrar, rätt fånigt att tro att dem jagar en för en sådan sak, men det gjorde vi, haha, så vi sprang och sprang och sprang! sen kom vi till en tunnel XD och bea sprang före, och det visade sig att hela tunneln var täckt av typ, vatten och is XD så hela hon blev helt pissevåt om benen, och hon stanna liksom halvvägs in i tunneln och bah, det är kallt!! och haha, när jag ser det framför mig nu kan jag inte låta bli att skratta XD vi var så fåniga. efter att ha sprungit runt halva världen kom vi iaf hem till becka, där hängde hon upp sina strumpor på tork på beckas element. minns även att vi såg på american pie the band camp. älska läskburken full av spott<3 så mysigt. i varje fall, jag saknar dig bea! önskar det inte hade cepat sig så och att du bodde kvar här. då hade vi säkerligen sprungit ifrån fler polishelikoptrar ;D Polishelikoptrarna letade förresten typ efter några som hade rånat en pizzeria eller något liknande. var även massa polisbilar vid vår gamla skola som gjorde oss ännu räddare XD

like a whisper

fyfan vad jag är äcklig. jag är ett sånt svin. jag hade precis slutat tänka på det.
fan
fan
fan
fan
fan
fan
fitta.


om min mage ändå kunde lugna ner sig

jag har inte diarré, okej. den gör ont. och jag har varit på toaletten typ 1000 gånger idag. och det har ingenting med nåt bajs att göra. jag tror det kan vara urinvägsinfektion. det låter så trevligt. mina lymfkörtlar på halsen har svullnat nu med, att allt bara alltid ska komma när man mår som bäst verkligen. har dessutom ont i vänster tinning. och det är ju kul att ringa läkaren ca en gång i månaden för att fittkörtlarna svullnar upp hela tiden. senast undersökte dem inte ens. och läskigaste läkaren någonsin. fyy.

jag känner iaf att jag behöver kissa nu. för typ femtioelfte gången idag.
one tree hill är för övrigt bäst och jag längtar tills nästa tisdag!

är det förresten någon som läser?

det gör faktiskt riktigt ont

det är ju mitt fel alltihop. som alltid. innerst inne lägger jag alltid allting på mig själv, men i konflikter, så lägger jag alltid allt på andra. jag säger saker jag vill ta tillbaka samma sekund som jag säger dem. samma sak är det när jag skriver . jag känner mig bara så förvirrad, och medvetslös. det känns som att jag långsamt kvävs i mina drömmar. jag har börjat förstå att allt blir inte som man vill, allt blir inte alltid som i sina drömmar. jag har levt 17 år och upplever det redan såhär. hur kommer det vara om 20 år då?  jag vet inte. jag vet inte. det är dem värsta orden jag vet. JAG VET INTE. jag vill bara skrika varje gång jag hör dem. jag vill veta, jag vill inte själv känna att jag inte vet, och jag vill absolut inte höra av andra att dem inte vet.

visst vill man alltid att det ska vara föralltid? men ibland händer det saker som får en att tänka att det kanske inte är helt rätt, det kanske inte håller föralltid. man vill att det ska funka, men man löser aldrig nåt av problemen man stöter på. det funkar inte att alltid ignorera allt. tonåringar hör inte ihop. tonåringar kan inte lösa saker. det funkar aldrig. och jag ger snart upp helt.

jag ville ha en bekräftelse. jag ville ha ett bevis på att du trodde att det alltid skulle vara vi. jag ville bevisa att jag också trodde på det. nu känns det bara så fel. och min dröm är förstörd. allt jag fick tillbaka var lögner. allt om alltid har bara varit lögn.

jag är så trött på "jag vet inte" och alltid, och ALLTING! jag förstår ingenting längre, och jag vet inte hur jag ska lösa det här, för tydligen är jag den enda som vill.