grinchen

jag kommer inte få några julklappar. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul.
paranteserna har nu märkt att spritskåpet tömts sakta men säkert.
FY.

GOD JUL.

utkvitterat hjärta.

ta. ge tillbaka. kasta bort. förstör.
påhitt. lögn. fake. FAKE. FAKE.
opålitlig.
existens.
existens.
existens.
existens.
förintad. tillintetgjord. upplöst.
stopp.

upprivna knogar och ångig luft.

Jag ser ut som en författare som levde under romantiken idag, jag känner mig inspirerad men kan inte komma på någonting att göra. Jag hade planerat att städa mitt rum idag, men plötsligt känns det så onödigt. Jag tog fram min skrivmaskin och skrev en önskelista till tomten istället. Jag önskar mig egentligen bara en ny mobil. Resten är bara för att fylla ut listan. Blev väl inte mer än tio saker, men ändå.

Jag var ledig idag. Vaknade upp i Uddevalla bredvid en söt kille, åt frukost med honom och stack till Kampenhof för att ta min buss. Där träffade jag Disa som jag inte träffat på 100år. Vi tog en cigg och snackade lite, sedan tog jag min buss. Jag sov hela bussresan, det var skönt. Är dock fortfarande trött, men det går över under dagens lopp hoppas jag.

Jag rapade precis, en smak av julmust blandat med rocky road gjorde sig öh. ja. någonting. uppenbarad eller något liknande, hittar inte ordet just nu.

Gud vad fult att börja varje litet stycke med jag. Har i varje fall lånat en bok. Den innehåller 11 vittnesmål från polacker som suttit i diverse koncentrationsläger, ghetton och arbetsläger under andra världskriget. Det är äckligt att läsa, förstår inte hur något sådant kunde få fortlöpa, att ingen kunde sätta stopp för det. Fega jävla frankrike. USCH. Hitler var bög.

JA HEJ MITT NAMN ÄR SAMANTHA OCH JAG RINGER FRÅN KUNGSBACKA-POSTEN, DET ÄR SÅ ATT JAG RINGER RUNT HÄR MED ETT ERBJUDANDE VI HAR NU UNDER VINTERMÅNADENA SÅ MAN KAN TESTA PÅ VÅR TIDNING EN KORT PERIOD FÖR HALVA PRISET! 3 MÅNADER FÖR ENDAST 119 ALLT SOM ALLT! 

Mitt liv är så jävla tråkigt. M E N I N G S L Ö S T. Vill vara 18 nu så jag kan göra som vill, haha, du får göra som du vill men aldrig förråda den, som lever inpå din själ eller nåt. älskade patrik isa äh hur han nu stavas. Nu tänkte jag avlägsna gårdagens smink, ta en dusch, kleta på smink igen och dra ut och fota lite.

PUSS PUSS KUK FITTA HIHIHIHIHI.
kul. QK QK QK

din mamma

Igår piercade Sebastian min läpp. färskt är det. men den är svullen, så jag äter som en get. HOOHOO. nu ska jag sova bredvid söt.
GODNATT

har för övrigt köpt julklappar idag.
bl.a. en köttätande växt!