HIHaihahhhhai hi

Var på junkyard förut, hittade inget där, men däremot på goldmine. Där köpte jag en atticus tröja, mycket vacker faktiskt, inte för att man behöver tröja i det här sommarvädret men ändå. Så jävla varmt. När vi kom hem från trollhättan drog vi och badade vilket var ganska så färskt. Varmt i vattnet och skönt att svalka sig lite.  När vi badat klart satt vi och soltorkade. Då såg vi en båt komma med massa människor som talade ett främmande språk. Dem gick i land och började snacka med oss och pracka på oss öl med smält is i vilket gjorde att den smakade aningen blaskigt men go blev man iaf. Cigg fick vi också så det var ju mys. Dem skulle bo på en båt dem jobbade på här i uddevalla i typ 5 månader framöver för dem hade inga varor att skeppa så dem ville ha nya vänner. Vi blev såklart offer så dem bjöd oss på grillfest klockan tio på morgonen på söndag. Dem utlovade gratis dricka osv osv men nu skall jag till sthlm på söndag istället för det ringde min mor nyss och sa. Så jag är glad. Min far skall nämligen dit och kolla på en färsk båt som han vill ha och då skall han lämpligen släppa av mig för bus i stan så jag kan shoppa och fotografera. JAG ÄR GLAAD. Jag älskar göteborg, men jag älskar stockholm med. Jag älskar alla storstäder, bästa som finns! Och jag orkar inte dela in i stycken så det får ni själva göra på något smart sätt. Har alltid hatat stycken, ändå sa min svenska lärare att jag borde bli författare, COOLT.

Men ibland kan jag!

Efter mötet med philippinierna eller hur fan man nu stavar det så stack vi in till uddevalla för att va med på nattsudd vilket innebär att alla i hela uddevalla typ stoppar upp hela kungsgatan. Affärerna har extra bra priser och är öppna till tio. Jag lyclades fynda ett pat fina vans för halva priset. GLAD.  Imorn skall jag till smögen och det skall bli kul, då hoppas jag på mer shopping och även lite krabbfiske med ruttet fläsk!

Pussssss och natti

Absolut godast i stan

Jag sitter här på ett varmt rum där fönstret inte gör någon nytta alls medans mr.sleepy snarkar i hörnet. Vi skall dra till trollhättan idag och checka junken, skall bli trevligt. Jag skall då även käka på max<3 Älskar deras ostdip, färskheten skriker.

Igår kväll var jag då på trädgårn här i uddevalla och det var ganska fränt faktiskt. Fränt är ett så fult ord och därför var jag tvungen att skriva det. Inträde 20spänn, öl 20spänn, xider 20spänn. Blev en del där ja! Träffa nåra snubbar där som vi körde -jag har aldrig- med, var la lite kul men mot slutet av kvällen blev vi lite känsliga för en stund, aww. I övrigt var väl dem flesta vi snacka med deppiga och live inte upp oss särskilt. En piercad klitta blev vi också visade mitt på dansgolvet. JAPP.

PEACE OUT

I'm in love with a fairytale

Sebastian tycker att jag lyssnar på dålig musik, men jag uppskattar faktiskt alexander rynkbak. (som tanten i sims 1 spelen som skällde när man hånglade på offentlig plats). Snart skall jag, Emelie och Lisa bege oss ut och härja i uddevalla medans Sebastian sitter hemma och spelar splinter cell för han är lol och mindreårig. Mat står på spisen med så han har mat. Tänkte bara säga det.

CIAO

I dont like the way it sucks and slurps upon my every word

Jag blev inte antagen som volontär till way out west så nu ska jag gråta lite över det. Kom precis från torp där jag käkat kycklingkebab med ris, mjukglass med knäckkulor och en daim-biskvi. Smarrigt värre. Jag inhandlade även två tröjor eller klänningar eller vad man ska kalla det från bik bok. Vitt linne kanske, med fransar och färg med texten jamaica och en rosa klänningssak med lite spets på, skitcool. Nu sitter jag och väntar på att Sebastians mor skall komma hem så vi kan dra och plaska i något vattendrag för det är sjukt varmt ute! Jag har fått bruna knän och det är lite fult, jag kommer vara neger i slutet av sommaren.

PUSS PÅRE

you spin my head right round right round

Jag vaknade precis av att solen schteeeeeeeeeeekte mitt ansikte. Var väl mysigt sådär, mitt varm går faktiskt att vara på fortfarande, när man ligger vid fönstret. På tal om att vakna i solen har jag bestämt mig för att bli riktigt brun i år. Jag tycker inte om att vara brun, men jag vill se hur brun jag kan bli, jag får färg hur lätt som helst så det får man ju ta nytta av! Kanske jag slipper vara med i vita ligan på jobbet med. Och så kan jag reta min syster mohhahaha :D Hon solar ju med tan och kokosolja och jag vet inte allt vad sån där skit heter och i frankrike brukar hon ha låg solskyddsfaktor, jag har typ 35. Ändå lyckas jag alltid bli brunare! Men nu har hon börjat med såna dör krämisar som jag sa, så kanske får kämpa lite mer i år, köra på typ 15 haha. Bränner mig gör jag inte heller! Det är najs. Nu skall jag ta en bit frukost och hoppa i poolen. Jag gillar 25 grader i den, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Efter det skall jag bege mig till Uddevalla och schteka och svettas i värmen. Skall antagligen bada på något gulligt ställe som Sebastians mor ville visa mig. Efter det blir det kanske trädgårn i ua med lilla äggfläsket Emelie. Looking forwaaaaaaaaaaard to it.

PUSS

Who is right, who can tell, and who gives a damn right now

Ligger i min säng och väntar på sömnen. Joy Division ekar i mitt huvud. Jag är glad.
Jag hänger lätt upp mig på saker jag gör och saker jag säger, vissa saker kan jag hänga upp mig på i flera timmar. Varför sa jag så? Jag kunde ju sagt det här, det hade varit bättre och det hade lett till något helt annat. Varför gjorde jag sådär? Jag kunde gjort på så många andra sätt som varit mycket charmigare och mycket förståndigare? När gör man egentligen något helt rätt? Något näst intill perfekt? För perfekt kan ingen göra det. Men visst är det det alla strävar efter? Att vara perfekta, att göra allt perfekt. Man vill bli avgudad, man vill vara bäst, i alla lägen.

Känner att spotify-reklamen för övrigt förstör min mysiga joy division dimma. Och borde det inte finnas stavningskontroll i bloggarna? Det hade jag uppskattat, jag hatar att skriva på lap-tops, mina fingrar liksom hoppar lite som dem vill så ni får ursäkta eventuella slarvfel, jag är för trött för att läsa igenom och rätta. INGEN ÄR PERFEKT.

& snart kommer den; sömnen.

Godnatt




Listen to the silence, let it ring on.
Eyes, dark grey lenses frightened of the sun.
We would have a fine time living in the night,
Left to blind destruction,
Waiting for our sight.